DUST 2018

Det kommer att bli ett DUST 2018 på Ösjönäs! Lägertiden är 28/7-4/8. Mer info kommer.

Uppdatering åskväder över Dust

Alla scouter som under gårdagen skickades till sjukhus för observation är nu tillbaka på lägret.

Kraftigt åskoväder över DUST

Under måndagen drog ett kraftfullt åskoväder in över DUST-området. Delar av lägret har problem med översvämningar och de starka vindarna blåste ikull några tält. Situationen är dock under kontroll ute på byarna. Åskan var kraftig och en blixt slog nere Läs mer »

Nya avsnitt av legenden

Ny finns det ett nytt kapitel av legenden ute för läsningen. De följande kapitlen kommer sedan att publiceras ett i veckan – så håll utkik och tipsa dina scoutkompisar!

Lägermeddelande 1 är ute

Nu finns lägermeddelande 1 ute och även en poster att kunna sätta upp på scoutlokalen. >> Lägermeddelande 1